Κοινωνία

Μυτιλήνη: Ένας σκύλος μύρισε ηρωίνη σε πακέτο κούριερ

Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών επιβεβαίωσε αμέσως τις πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί για ένα δέμα με ναρκωτικά που θα έφτανε στη Μυτιλήνη μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Μόλις ο σκύλος ανιχνευτής ερεύνησε τα γραφεία της εταιρείας, εντόπισε το ύποπτο δέμα και γρήγορα στήθηκε επιχείρηση διακριτικής επιτήρησής του. Στο κατάστημα έφτασε λίγες ώρες αργότερα ένας Έλληνας ο οποίος ακινητοποιήθηκε μόλις παρέλαβε το δέμα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους εννέα γραμμαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον παραλήπτη και έκαναν έρευνες στο αυτοκίνητό του και το σπίτι του, όπου βρήκαν κι άλλες συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 2,3 γραμμαρίων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,3 γραμμαρίου, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 25 εκατοστών που ο δράστης καλλιεργούσε σε γλάστρα, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Όλα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μεταφορά, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να ταυτοποιηθεί και ο αποστολέας του δέματος με την ηρωίνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ