Κοινωνία

Ρόδος: Στην δικαιοσύνη 26χρονη που ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες 30χρονης νοσοκόμας

Ενώπιον του Πταισματοδίκη Ρόδου στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, κλήθηκε μια 26χρονη η οποία φέρεται να ανέβασε προσωπικές φωτογραφίες με ερωτικό περιεχόμενο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίας 30χρονης νοσοκόμας από την Αθήνα, με σύνδεσμο που παρέπεμπε σε σελίδα γνωριμιών!

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η 30χρονη νοσοκόμα ανακάλυψε πως αναρτώνται «καυτές» φωτογραφίες της χωρίς να το γνωρίζει και βέβαια χωρίς τη συναίνεσή της, σε ψεύτικα προφίλ τόσο στο «facebook» όσο και στο «instagram».

Όπως υποστηρίζει, κάποιες από τις αναρτήσεις αυτές έχουν γίνει μέσα στο 2019 για τις οποίες είχε υποβάλει μήνυση αλλά έγιναν και νεότερες μέσα στο 2020.

Ακόμη, όπως διατείνεται η 30χρονη, ο χρήστης ενός από αυτά τα προφίλ της έστειλε προσωπικό μήνυμα και της δήλωσε πως γνωρίζει την προέλευση των φωτογραφιών της και ότι ο ίδιος τις έχει στην κατοχή του αλλά δεν έχει προβεί στη δημοσιότητά τους αποστέλλοντάς της μάλιστα 2 από αυτές προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του και της ζήτησε προκειμένου να της αποκαλύψει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του, να του αποστείλει κι άλλες παρόμοιες φωτογραφίες της, πράξη στην οποία όμως δεν ενέδωσε η ίδια.

Μηνύματα με παρόμοιο περιεχόμενο έλαβε και από άλλο χρήστη του instagram ο οποίος μάλιστα της είπε πως έχει δει τις φωτογραφίες της και σε σελίδα ερωτικών γνωριμιών.

Μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε πως η σύνδεση διαδικτύου που χρησιμοποιήθηκε για ένα από αυτά τα προφίλ ανήκει στην 26χρονη Ροδίτισσα που καλείται να δώσει εξηγήσεις, καθώς φαίνεται ως μοναδικός συνδρομητής της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, όπου οδήγησε η σύνδεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή στο περιστατικό και πως η σύνδεση πλέον χρησιμοποιείται από τους νέους ενοικιαστές του σπιτιού, το οποίο εκείνη μίσθωνε παλαιότερα.

Φαίνεται πως η υπόθεση της 30χρονης νοσοκόμας θα διαλευκανθεί σύντομα, η οποία την έχει κλονίσει κυρίως επαγγελματικά καθώς τα ανωτέρω περιστατικά έχουν περιέλθει σε γνώση τόσο συναδέλφων της όσο και προϊσταμένων της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...