Κοινωνία

Δράμα: Συνελήφθη άντρας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Έφοδο στην κατοικία ενός Έλληνα σε χωριό της Δράμας έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς βρήκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 10 ως 40 εκατοστών.

Στο σπίτι εντοπίστηκε και ένα γυάλινο βάζο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,32 γραμμαρίων, το οποίο επίσης κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο σπίτι του στην Σητεία

Στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας του σε περιοχή του Δήμου Σητείας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το μεσημέρι της Πέμπτης ένας Έλληνας, την στιγμή που φρόντιζε την μικρή χασισοφυτεία που καλλιεργούσε.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τα επτά δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης και άλλα τρία ήδη ξεριζωμένα που βρίσκονταν σε κατάσταση αποξήρανσης και οδήγησαν τον δράστη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου, κατηγορούμενο για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...