Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Φθιώτιδα: Τροχαίο προκάλεσαν κοπάδι από αγριογούρουνα

Ήταν λίγο μετά τις 11:00΄ το βράδυ της Τετάρτης όταν ο οδηγός της νταλίκας, που κινούταν στο 1ο χλμ Λαμίας - Δομοκού στο ύψος του Ριζάκου, είδε 15-20 αγριογούρουνα να επιχειρούν να διασχίσουν το δρόμο.

Η νταλίκα χτύπησε αρκετά από τα αγριογούρουνα, αφού ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και στη συνέχεια ένα Volkswagen, που ακολουθούσε, έπεσε πάνω σε ένα από τα χτυπημένα αγριογούρουνα που ήταν μέσα στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο, αν και ειναι κοντά στον κόμβο της Ξηριώτισσας, δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους οδηγούς. Ευτυχώς και οι δυο αντέδρασαν ψύχραιμα και δεν έκαναν κάποιο επικίνδυνο ελιγμό και έτσι γλίτωσαν τα χειρότερα.

Τις τελευταίες ημέρες στο LamiaReport έχουμε ενημερωθεί από κατοίκους της Αμφιθέας στη Λαμία ότι τις νυχτερινές ώρες κυκλοφορούν πολλά αγριογούρουνα, όπως και γενικότερα στα βόρεια προάστια της πόλης.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, κυρίως στους περιφερειακούς δρόμους της πόλης, αλλά και στους δρόμους συνοικιών που γειτνιάζουν με αγροτικές περιοχές.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του τροχαίου με τα αγριογούρουνα το βράδυ της Τετάρτης:

https://youtu.be/K1asdiMSwrY

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...