Κοινωνία

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Για πάντα μαζί, καλό ταξίδι αγάπη μου»

Μέσω των social media ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποχαιρέτησε την Καρολάιν με μια τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο τους 

Πέντε ημέρες μετά την τραγωδία στη σοφίτα της οδου Παναγούλη, ο 32χρονος πιλότος αποχαιρέτησε και μέσω των social media τη σύζυγο του. Με μια τρυφερη φωτογραφία απο τον γάμο τους στο θέρετρο της Πορτογαλίας και γράφοντας λίγες λέξεις, ο Μπαμπης γράφει «για παντα μαζί. Καλο ταξίδι αγάπη μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την ανάρτηση 

 


Οι πληροφοριες αναφέρουν οτι αύριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα κληθεί εκ νεου στα γραφεία του 11ου ορόφου του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να δώσει κατάθεση και να απαντήσει σε στοχευμένες ερωτήσεις των αστυνομικών που προσπαθουν να συνθέσουν το προφίλ των δραστων και να λύσουν το γρίφο της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Παράλληλα αναμένονται και τα πρώτα αποτελεσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ απο τα στοιχεία που συνέλεξαν στον χώρο του εγκλήματος. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...