Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δολοφονία στην Μεταμόρφωση: Εμπλοκή της Αλβανικής μαφίας βλέπουν οι αρχές

Σε αντίθεση με τους άλλους νονούς της νύχτας που είχαν απασχολήσει πολλές φορές την ελληνική δικαιοσύνη και οι περισσότεροι μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, ο παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, Μιχάλης Καπίρης 58 ετών, ήταν ένα διαφορετικό είδος «ανθρώπου της νύχτας».

Λόγω της εντοπιότητας του στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν είχε τα χαρακτηριστικά του «μπράβου», όπως τα συναντάμε συνήθως. Ήταν πολύ πιο διαλλακτικός, κάτι σαν «προστάτης» των επιχειρήσεων της περιοχής, χωρίς όμως να τρέχει εις βάρος του κάποια έρευνα για εκβιασμό.

Πολύ μάλιστα είχαν ζητήσει την συνδρομή που όταν δεχόντουσαν απειλές από κυκλώματα εκτός περιοχής, ειδικά από αυτά που έχουν τον έλεγχο σε πολλές περιοχές της Δυτικής Αθήνας και προσπαθούσαν να περάσουν από την άλλη μεριά της εθνικής.

 Αθλητής ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες κατοίκων, είχε μία αντίδραση απέναντι σε κυκλώματα που ήθελαν να βάλουν την ηρωίνη στις πλατείες της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο τρόπος που έγινε το χτύπημα σε μία περίοδο όπου δεν υπήρχε κάποια ανοιχτή αντιπαλότητα με άλλους γνωστούς νονούς για τον έλεγχο της περιοχής, οδηγεί τις διωκτικές αρχές στο συμπέρασμα ότι ο Μιχάλης Καπίρης ενδέχεται να έπεσε θύμα της αλβανικής μαφίας.
Ακόμα και το χτύπημα που έγινε με παπί, άλλη μία ένδειξη ότι δεν μιλάμε για κάποια «πανίσχυρη» οργανωμένη αντίπαλη ομάδα, ενισχύει το σενάριο των Αλβανών.

https://www.youtube.com/watch?v=9GIVWQ-Lf6w&feature=emb_title&ab_channel=ProtoThema

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο δολοφόνος όμως φαίνεται ότι ήταν «έμπειρος», καθώς και οι τρεις σφαίρες βρήκαν το στόχο τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που σήκωνε όπλο.

https://www.youtube.com/watch?v=MxB5nmyy6ss&ab_channel=ProtoThema

Η εξέλιξη αυτή όμως ανησυχεί την ελληνική αστυνομία, υπό το φόβο ότι τώρα η περιοχή θα γίνει αντικείμενο αντιπαραθέσων αντικρουόμενων ομάδων για τον έλεγχο της.

https://www.youtube.com/watch?v=bmS5aeUr5b4&ab_channel=ProtoThema

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ