Κοινωνία

Πέλλα: Τι λέει ο γιος της 68χρονης για τον θάνατο της με Pfizer

Απαντήσεις ζητά η οικογένεια της 68χρονης στην Πέλλα, η οποία έφυγε από τη ζωή μια ημέρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Η 68χρονη έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου και εμφάνισε συμπτώματα όπως εμετό διάρροια, εφίδρωση και πόνο στο στήθος. Η γυναίκα άμεσα μεταφέρθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο, όπου και έκανε μία σειρά από εξετάσεις. Η οικογένεια της γυναίκας υποστηρίζει πως οι γιατροί την καθησύχασαν ότι τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου και της έδωσαν εξιτήριο. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά η κατάσταση τη επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείου όπου και κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τίποτε άλλο δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή. Να μάθουμε ακριβώς τι έγινε. Γιατί κάτι έγινε. Δεν ''έφυγε'' έτσι η μητέρα μας. Την πήγαμε το πρωί και το βράδυ όταν την ξαναπήγαμε δεν προλάβαμε να την ξαναπάρουμε», λέει ο γιος της μιλώντας στο Mega.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο με κάποια συμπτώματα από το σπίτι ήδη τα οποία ήταν συνήθη συμπτώματα δηλαδή εμετός διάρροια, εφίδρωση και πόνος στο στήθος. Όμως τα συμπτώματα επανεμφανίστηκαν δριμύτερα μέσα στη νύχτα. Πήγε η αδερφή μου και την πήρε από το σπίτι κατευθείαν αλλά ήταν το τελευταίο. Έπαθε έμφραγμα, έχασε τις αισθήσεις της μέσα στο αυτοκίνητο λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουμε στο νοσοκομείο» περιφράφει ο ίδιος και συμπληρώνει «Η μητέρα μου έκανε το εμβόλιο πολύ συνειδητά κι εμείς έχουμε ραντεβού για να κάνουμε το εμβόλιο. Δεν είμαστε αρνητές του εμβολίου σε καμία περίπτωση. Απλά συνέβη αυτό και θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές