Κοινωνία

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Mαρτυρία "βόμβα" για ύποπτο αλλοδαπό

Στο μικροσκόπιό τους μια μαρτυρία ενός γείτονα, που ίσως αποδειχθεί πολύτιμη, αναμένεται να βάλουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθώντας να εξιχνιάσουν το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου ληστές στραγγάλισαν μια 20χρονη μητέρα μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της, αφού πρώτα έδεσαν χειροπόδαρα τον σύζυγό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον ANT1, ένας άνδρας που μένει κοντά στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού, φέρεται να είδε ένα «ύποπτο» άτομο να κυκλοφορεί στην περιοχή, ενώ δεν δίστασε να του πιάσει κουβέντα.

Όπως ισχυρίστηκε, πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας περίπου 50-55 ετών, ο οποίος τού είπε ότι έψαχνε κάποιον κάτοικο στην περιοχή, ρωτώντας τον επίμονα για τους δρόμους, αλλά και για το πού υπάρχουν αδιέξοδα.

Ο μάρτυρας εμφανίζεται διατεθειμένος να καταθέσει στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είναι σε θέση να αναγνωρίσει αμέσως τον μυστηριώδη άνδρα.

«Τη Μεγάλη Τετάρτη, κάποια στιγμή, εδώ, αντελήφθην, λίγο πιο πάνω το συμβάν, έναν άνθρωπο που περιφερόταν. Μου φάνηκε λίγο περίεργος και μου ανταποκρίθηκε ότι έχει χαθεί και ψάχνει να βρει κάποιον Νώντα, ο οποίος έμενε εκεί, σ' αυτόν. Του λέω "ποιος Νώντας; Τι είναι αυτό; Σπίτι, οδό, ξέρεις;". Μου λέει "δεν ξέρω". Ήταν γύρω στις 23.00, κοντός ήταν σχετικά, το ανάστημά του περίπου στο 1,60 και κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...