Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γλυκά Νερά: Βρέθηκε στραγγαλισμένη γυναίκα και ο σύζυγος δίπλα δεμένος

Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους πως για 10.000 ευρώ σκότωσαν μία γυναίκα μόλις 20 ετών αφού πρώτα απείλησαν το μωρό της με περίστροφο προκειμένου να βρουν τα χρήματα που ήταν κρυμμένα στο σπίτι. Δίπλα, σφιχτοδεμένος σε μία καρέκλα, ήταν ο πατέρας, ηλικίας 33 ετών, πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, ο οποίος προφανώς δεν μπορούσε να αντιδράσει. Κατάφερε όμως να φτάσει μέχρι το τηλέφωνο και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

https://www.facebook.com/www.zougla.gr/videos/1081667642360366/?t=15

Οι αστυνομικοί βρήκαν μία γυναίκα νεκρή στο σπίτι, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν στραγγαλισμό, δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της δεμένος σε μια καρέκλα και δίπλα στο πτώμα της μητέρας οι αστυνομικοί βρήκαν και το μωρό, το οποίο έκλαιγε...Οι τρεις κουκουλοφόροι ήταν έτοιμοι για όλα. Στις σκάλες του σπιτιού εντοπίστηκε κρεμασμένο στα κάγκελα το σκυλί της οικογένειας, το οποίο οι ληστές σκότωσαν για να μη γαβγίζει την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι. Αυτή τη φριχτή εικόνα αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν βρέθηκαν στον εσωτερικό χώρο της μονοκατοικίας επί της οδού Παναγούλη 10 στα Γλυκά Νερά τα χαράματα της Τρίτης.

Η γυναίκα ήταν 20 ετών και το μωρό μόλις 11 μηνών. Η κλήση στην Αστυνομία έγινε από τον ίδιο τον σύζυγο, ο οποίος κατάφερε να συρθεί δεμένος με την καρέκλα και να καλέσει τις Αρχές φωνάζοντας ότι έγινε ληστεία μετά φόνου. Ο άνδρας, είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν έλαβε χώρα τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του γιατί κατά τα φαινόμενα φώναζε...

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας, παρόλο που βρίσκεται σε σοκ, προσπαθεί να βοηθήσει την αστυνομία, δίνοντας όσες πληροφορίες μπορεί προκειμένου να λύσουν το παζλ του εγκλήματος. Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί έμειναν αρκετές ώρες στο σπίτι για να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα, καταθέσεις από τους γείτονες -αν και κανένας δεν άκουσε τίποτα, λένε οι μαρτυρίες- και άλλα στοιχεία που ενδεχομένως να συνδράμουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Πιθανότατα οι δράστες να γνώριζαν ότι το ζεύγος είχε χρήματα στο σπίτι και κοσμήματα μεγάλης αξίας.Η 20χρονη κοπέλα, με βρετανικό διαβατήριο, ήταν φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Από τις πρώτες πληροφορίες έγινε γνωστό ότι οι δράστες, μόλις μπήκαν στο σπίτι, πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και έβαλαν το πιστόλι στο κεφάλι του μωρού απειλώντας τους γονείς ότι θα σκοτώσουν το παιδί τους αν δεν τους δώσουν χρήματα και κοσμήματα. Η μητέρα του βρέφους, από τον φόβο της προφανώς, φώναξε και εκείνοι για να μη χάσουν πολύτιμο χρόνο, την ακινητοποίησαν και τη στραγγάλισαν. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα την έπνιξαν με το μαξιλάρι, προκαλώντας της ασφυξία.

Ο 33χρονος, έντρομος μπροστά στο έγκλημα, προσπαθεί να κάνει ό,τι του λένε οι δράστες, με αποτέλεσμα να βρεθεί δεμένος χειροπόδαρα σε μία καρέκλα. Ο ίδιος, αφού έφυγαν οι τρεις κουκουλοφόροι με το ποσό των 10.000 ευρώ που υπήρχε στο σπίτι, προσπάθησε να λυθεί. Δεν τα κατάφερε! Ωστόσο κατόρθωσε να φτάσει με μεγάλη δυσκολία στο σημείο στο οποίο ήταν η συσκευή του τηλεφώνου και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να μεταβούν στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με μία φρικτή εικόνα. Ένας άντρας δεμένος σε μία καρέκλα, μία νεαρή κοπέλα δολοφονημένη και δίπλα της ένα μωρό μόλις 11 μηνών να σπαράζει από το κλάμα. Οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο του μπάνιου, που ίσως το άτυχο ζευγάρι να ξέχασε να κλείσει το βράδυ...

 Οι γείτονες είπαν στους αστυνομικούς ότι η οικογένεια είχε κι ένα σκυλί το οποίο δεν άκουσαν να γαυγίζει.Γιαυτό οι αδίστακτοι δολοφόνοι, σκότωσαν και το σκυλί της οικογένειας...

https://youtu.be/Loli4jvSjDs

Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, οι αστυνομικοί παραβίασαν την οικία και μπήκαν μέσα. Βρήκαν τον σύζυγο χτυπημένο και τη γυναίκα δεμένη και νεκρή δίπλα του. Ο ίδιος έκανε λόγο για μια σοβαρή και αποτρόπαια ληστεία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στις Αρχές είπε ότι γύρω στις 4:30 τα ξημερώματατρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά και κοσμήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ληστές πήραν 10.000 ευρώ και διέφυγαν, ενώ φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο σύζυγος, κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καλώντας μ' αυτόν τον τρόπο την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Το παιδάκι εντοπίστηκε σε κατάσταση σοκ δίπλα από τη νεκρή μητέρα.

Οι ληστές - δολοφόνοι σκότωσαν τη γυναίκα γιατί προφανώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και φώναζε. Το άψυχο σώμα της, εντοπίστηκε στην σοφίτα και κατά τα φαινόμενα, οι δράστες προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι, καθώς η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικά τραύματα κι απομακρύνεται το σενάριο του στραγγαλισμού. Οι άνανδροι ληστές, είχαν φροντίσει να σκοτώσουν και το σκυλί της οικογένειας, κρεμώντας το από τα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού, προκαλώντας του ασφυξία.

Στο σημείο έσπευσαν και συγγενείς της οικογένειας, με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, προφανώς η γιαγιά κι ο παππούς, να παίρνουν στην αγκαλιά τους το μωράκι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...