Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Στην "σουίτα" των φυλακών ο Φουρθιώτης: Με σαμπουάν και κολόνιες ο καθημερινός καλλωπισμός του

Ο Μένιος Φουρθιώτης, μεταφέρει την προηγούμενη πολυτελή ζωή του στις φυλακές Κορυδαλλού.Βρίσκεται στην καλύτερη πτέρυγα και έχει καθημερινά "βασιλικές" απαιτήσεις. Σύμφωνα με την απολογία του, αρνείται τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και αναφέρει ότι οι επιθέσεις στο σπίτι του με καλάνσικοφ και αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό δεν ήταν σχεδιασμένες από τον ίδιο., με πληροφορίες από το tlife.gr.

Ο γνωστός παρουσιαστής προσπαθεί όλες αυτές τις ημέρες να κάνει όσο καλύτερη μπορεί τη διαβίωσή του μέσα στις φυλακές και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE είναι πολλά αυτά που ζητά καθημερινά… 

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του TLIFE, o Mένιος Φουρθιώτης, βρίσκεται στην ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών που όχι μόνο είναι η καλύτερη αλλά είναι  και πτέρυγα υψηλής προστασίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνος του στο κελί του χωρίς την παρουσία άλλων κρατούμενων.

Τρώει το φαγητό του αλεσμένο. Πρόσφατα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της φυλακής, προκειμένου να κάνει ειδικές και συγκεκριμένες εξετάσεις. Είναι κάτι που ζήτησε ο ίδιος για διεκδικήσει ειδική διατροφή  καθώς όπως είπε έχει περάσει στο παρελθόν νευρική ανορεξία. Σε δυο ημέρες θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ανάλογα με αυτά, οι γιατροί θα του δώσουν τη σωστή διατροφή για εκείνον.

Ο Μένιος ζητάει πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν να περάσει στο κελί του κάποια πράγματα που δεν επιτρέπονται. Συγκεκριμένα ζήτησε κολόνιες, σαμπουάν και κουβέρτες. Άλλο ένα πράγμα που ζητάει επίμονα είναι να μιλάει συνέχεια με τον δικηγόρο του για να κανονίζει τις δουλειές του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ