Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: "Χιονοστιβάδα" αποκαλύψεων για τον σάτυρο

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης από τη μήνυση για βιασμό που κατέθεσε νεαρή κοπέλα πέρσι τον Αύγουστο και το σχετικό  βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, όταν άγνωστος άντρας της επιτέθηκε για να τη βιάσει το περσινό καλοκαίρι, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, περιγράφει μια νεαρή κοπέλα στη μήνυση που είχε καταθέσει κατά αγνώστων από τις 6 Αυγούστου στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.  

Με το περιστατικό να έχει καταγραφεί και σε βίντεο, το οποίο έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, η 22χρονη κοπέλα ανέφερε πως έδωσε πραγματική πάλη με τον βιαστή της ο οποίος επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα, στην είσοδο του σπιτιού της, ωστόσο εκείνη κατάφερε να του αφαιρέσει τη μάσκα και να δει το πρόσωπό του. Παράλληλα, όπως λέει, στο βίντεο έχει καταγραφεί καθαρά το πρόσωπο του δράστη.

Μερικούς μήνες μετά κι έπειτα από την αποκάλυψη της δράσης του 22χρονου σάτυρου, το θύμα τον αναγνώρισε στο τμήμα της Νέας Σμύρνης, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης που είχε χρεωθεί σε εισαγγελέα, διαβιβάστηκε σήμερα στο Τμήμα Νέας Σμύρνης προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού το οποίο είναι κακούργημα.

Μετά τη μήνυση της κοπέλας και, πλέον, κατόπιν της αναγνώρισης που έγινε, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ δημιουργούν νέα δεδομένα στην υπόθεση, με τον κύκλο των επιθέσεων να έχει ανοίξει και να εξετάζονται και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις με δράστη τον νεαρό φοιτητή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ