Κοινωνία

Έχασε την μάχη με τον κορονοϊό η ηγουμένη στη Λαμία

Έχασε την μάχη με τον κορονοϊό η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργοϋπηκόου στο Γοργοπόταμο, που πριν από μερικές ημέρες είχε διαγνωσθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του lamiareport η Γερόντισσα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας και την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου χρειάστηκε επειγόντως να διασωληνωθεί καθώς η υγεία της είχε επιδεινωθεί σημαντικά.

Εισήχθη στη ΜΕΘ κι εκεί έδωσε σκληρή μάχη με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο πλάι της για να ξεπεράσει τα προβλήματα που της δημιούργησε ο ιός, δυστυχώς όμως το βράδυ της Παρασκευής (7/5) η 65χρονη γυναίκα κατέληξε.

Το τρίτο κύμα του κορονοϊού χτυπάει με μανία τη Φθιώτιδα καθώς δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη το πρώτο δεκάήμερο και ήδη μετρά 9 νεκρούς.

Οι πέντε μέσα σε 48 ώρες και ενώ στη ΜΕΘΙ σε αυτό το διάστημα είχαμε τρεις νέες εισαγωγές με ηλικίες 43, 52 και 69 ετών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

patriot
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις τον είχαν παραλάβει! Ρωσικός πύραυλος καταστρέφει σύστημα Patriot την στιγμή εκφόρτωσής του σε ουκρανικό αεροδρόμιο -Δείτε το βίντεο

Παράλληλα, ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον σημαντικότερο σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή του...