Κοινωνία

Βρέθηκε η σορός που εκλάπη από νεκροταφείο της Καβάλας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Καβάλα από την αρπαγή της σορού του 76χρονου.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ελευθερούπολη του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, καθώς εκλάπη η σορός ενός 76χρονου από μνήμα όπου είχε ταφεί πριν από μερικές μέρες και μέσα στο φέρετρο τοποθέτησαν δύο σακιά με… άχυρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την κλοπή διαπίστωσε η σύζυγος του 76χρονου, η οποία όταν πήγε να κάνει τρισάγιο για τα εννιάμερα, είδε το χώμα του τάφου ανακατεμένο και έχοντας την υποψία ότι κάτι είχε συμβεί, ζήτησε από τους υπαλλήλους των κοιμητηρίων να ανοίξουν το φέρετρο, όπου διαπίστωσε ότι η σορός έλειπε και στη θέση της υπήρχαν δύο σακιά με άχυρο, όπως αναφέρει το kavalapost.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός βρέθηκε τελικά στα νεκροταφεία άλλου χωριού από το οποίο κατάγονταν ο εκλιπών, εκτός του Δήμου Παγγαίου και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ενώ η Αστυνομία ερευνά το ποιος και γιατί προέβη σε αυτήν την πράξη.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της ΕΛΑΣ αλλά και το εκτενές ρεπορτάζ τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, το εν λόγω γεγονός προκύπτει ως αποτέλεσμα μίας ενδοοικογενειακής διένεξης μεταξύ της δεύτερης συζύγου και των παιδιών από την πρώτη σύζυγο του 76χρονου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...