Κοινωνία

Πειραιάς: Μέχρι το τέλος του μήνα θα συνεχίζονται τα δωρεάν rapid tests

Συνεχίζονται στον Πειραιά ως το τέλος Μαΐου, τα δωρεάν rapid-test ανίχνευσης του κορωνοϊού στους πολίτες, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:30 έως τις 14:00.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά, οι πολίτες που επιθυμούν να εξετασθούν, μπορούν να μετακινηθούν με τον κωδικό 1, (μετάβαση σε ιατρό) και πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος οι πολίτες ενημερώνονται με τηλεφωνική επικοινωνία εντός μισής ώρας, προκειμένου να λάβουν οδηγίες, ενώ τα αρνητικά αποτελέσματα αποστέλλονται με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...