Κοινωνία

Άγρια ληστεία από ρομά σε ταξί - Κατέληξε στο νοσοκομείο ο οδηγός

Κατέληξε στο νοσοκομείο οδηγός ταξί μετά από επεισόδιο με τσιγγάνους στον Ριγανόκαμπο. Ο οδηγός ταξί είχε παραλάβει δύο άνδρες και τους μετέφερε μέχρι την είσοδο του καταυλισμού. Στο σημείο εκείνο ο ένας εξ αυτών του είπε ότι δεν έχει χρήματα να τον πληρώσει και ότι θα έφερνε από τον καταυλισμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του ζήτησε δε να περιμένει στο σημείο. Εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν δύο – τρεις άλλοι ρομά που άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του ταξί, βρήκαν ένα τσαντάκι με χρήματα, το άρπαξαν και πήγαν να φύγουν. Ο ταξιτζής βγήκε πανικόβλητος από το αυτοκίνητό του, προσπάθησε να πιάσει τους δράστες, όμως δεν είχε βάλει χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ταξί να αρχίσει να κυλά!

Αντιλαμβανόμενος πως θα μπορούσε να πάθει ζημιά, έτρεξε στο πίσω μέρος και προσπάθησε να το συγκρατήσει. Ομως δεν τα κατάφερε και μάλιστα το όχημα τον “στρίμωξε” σε έναν μαντρότοιχο. Ο οδηγός τραυματίστηκε από την πίεση, ανάμεσα σε ταξί και μάντρα.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία διενήργησε έρευνες στο σημείο για να εντοπίσει τους δράστες. Δείτε τις εικόνες του flamis.gr…

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...