Κοινωνία

Ρέθυμνο: 26χρονη γυναίκα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της

Μία 26χρονη γυναίκα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, με χάπια και αυτή τη στιγμή νοσηλεύται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες, όταν η μητέρα της 26χρονης την βρήκε σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι τους στο Ρέθυμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμέσως ενημέρωσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε την νεαρή γυναίκα μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, η 26χρονη κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών με στόχο να αυτοκτονήσει. Οι γιατροί αφού έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες στη συνέχεια την εισήγαγαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να κόψει το νήμα της ζωής της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...