Κοινωνία

Κραυγή απόγνωσης από Αξιωματικό Τροχαίας: Δεν θα κάνουμε Πάσχα!

Από το πρωί ο αυστηρός αξιωματικός της Τροχαίας, που κάνει τους ελέγχους, λιώνοντας κάτω από τον ήλιο (όπου η θερμοκρασία αγγίζει τους 29 βαθμούς), έχει «ξεσκαρτάρει», κάνοντας με πρωτοφανή ζήλο μίνι συνεντεύξεις, 30 αυτοκίνητα και δεν έχει κόψει ούτε ένα πρόστιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είχαν όλοι έγγραφα που επικαλούνται λόγους υγείας, κηδείες και μνημόσυνα», εξηγεί. «Κάποιοι βεβαίως έχουν το θράσος», προσθέτει, «να μας λένε ότι πάνε για κλάδεμα και να έχουν ένα νύχι μανικιούρ ως εκεί πέρα! Αδιανόητα πράγματα. Έχουμε ακούσει και ότι "ναι μεν δεν έχουμε κανένα χαρτί, αλλά δεν τρέχουμε, πάμε μόνο με 80". Ο κόσμος είναι τρελαμένος» αναφωνεί.

«Όλα γίνονται. Τι να κάνουμε; Να το ελέγξουμε κι αυτό; Εχτές γυρίσαμε πάντως πίσω τέσσερα οχήματα, σε ελέγχους από τις 14:00 το μεσημέρι ως τις 22:00 το βράδυ. Δεν είχαν κανένα έγγραφο και επιμέναν να περάσουν» προσθέτει ο αξιωματικός, δηλώνοντας με σιγουριά πως όσοι επιχειρούν με (πλαστά ή γνήσια) έγγραφα ή δίχως έγγραφα να περάσουν τα μπλόκα στην περιοχή «θέλουν να πάνε στο χωριό τους για να κάνουν Πάσχα».

Στην Ελευσίνα πρόστιμα δεν κόβουν, γιατί θα προκαλούνταν συμφόρηση, εξήγησε.

«Εμείς κόβουμε, και είναι 300 ευρώ, αλλά δείχνουμε επιείκεια αν δούμε ότι κάποιος δεν φέρει έγγραφο και μας λέει την αλήθεια. Είμαστε άνθρωποι, ξέρετε». 

«Το ξέρετε ότι δεν θα κάνουμε Πάσχα εμείς; Θα κάνουμε ελέγχους στα διόδια. Δεν αντέχουμε άλλο!» δηλώνει απηυδισμένος. «Δεν θα κάνω ούτε Ανάσταση ούτε Κυριακή του Πάσχα» λέει σταματώντας το όχημα που μόλις πλήρωσε διόδια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ