Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη πριν από λίγο...

Τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη φέρονται να συνέλαβαν πριν λίγο οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Documento, το κανάλι του Έψιλον στα Μελίσσια επισκέφτηκε εισαγγελέας με δύο αστυνομικούς το μεσημέρι της Τρίτης ενώ, κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί ερεύνησαν το γραφείο του παρουσιαστή χωρίς ο ίδιος να είναι εκεί.

Υπενθυμίζεται, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, σε καταγγελίες του, είχε κατονομάσει τον παρουσιαστή ως το πρόσωπο του κρυβόταν πίσω από «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του.

Την περασμένη Παρασκευή ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ενέπλεκε σε ανάρτηση του τον γνωστό παρουσιαστή με τα δυο περιστατικά λέγοντας επίσης ότι «είμαι δημοσιογράφος και όχι αστυνομικός. Ξέρω πως πολλοί είναι αυτοί που ενοχλούνται από τη δημοσιογραφία μου. Μπορεί να μην κινδυνεύω, αλλά δεν είναι δυνατόν να μη φοβάμαι. Οι μόνοι που δεν φοβούνται είναι οι βλάκες. Έμαθα πολλά χρόνια να ζω με το φόβο και να το διαχειρίζομαι. Δεν του επιτρέπω να με χειρίζεται». 

Εκτός από το σπίτι του παρουσιαστή, στελέχη της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα πήγαν και στο κανάλι Ε, όπου μπήκαν τελικά με τη βοήθεια κλειδαρά, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Έχει κατασχεθεί ηλεκτρονικός εξοπλισμός από την οικία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύλληψη φέρεται να έχει να κάνει με το περιστατικό της επίθεσης με καλάσνικοφ στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και το περιστατικό με τις δύο ενόπλους που εντοπίστηκαν λίγες ώρες πριν από την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και αφού πυροβόλησαν κατάφεραν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να έχουν συλληφθεί και δύο άτομα που είχαν επιτεθεί κατά αστυνομικών στην Πεύκη με καλάσνικοφ.

.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...