Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εμβολιάστηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μετέβη σήμερα στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γ. Γεννηματά προκειμένου να εμβολιαστεί κατά του SARS -COVID-19.
Τον Περιφερειάρχη υποδέχθηκαν η Αν. Διοικήτρια ΓΝΑ Γ. Γεννηματά Άννα Μάινα, η Διευθύντρια του Φαρμακείου του Νοσοκομείου Όλγα Οικονόμου και μέλη του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού.

Ο κ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Νοσοκομείο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους για την πορεία υλοποίησης του εμβολιασμού, για τα προβλήματα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και για την σημαντική ενίσχυση του Νοσοκομείου από την Περιφέρεια Αττικής σε επίπεδο ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. 

Ο Γιώργος Πατούλης με αφορμή τον εμβολιασμό του προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ο εμβολιασμός αποτελεί το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον “αόρατο εχθρό” την πανδημία. Κάνουμε το εμβόλιο για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Δείχνουμε εμπιστοσύνη στην επιστήμη και εμβολιαζόμαστε για να διασφαλίσουμε την προστασία τη δική μας και του κοινωνικού συνόλου. Ο εμβολιασμός είναι πράξη ευθύνης και οφείλουμε όλοι να ευχαριστήσουμε τον επιστημονικό κόσμο που κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να δώσει το εμβόλιο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους αυτής της δύσκολης περιπέτειας που βιώνουμε όλοι μας. Σήμερα επισκέφθηκα το Γενικό Κρατικό Γ. Γεννηματά για να εμβολιαστώ.

Διαπίστωσα ότι η διαδικασία γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ανοσία κατακτιέται μέρα με τη μέρα με χιλιάδες εμβολιασμούς σε όλη τη χώρα. Ευχαριστώ το νοσηλευτικό και το ιατρικό προσωπικό για όλα όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από την Πανδημία. Βρισκόμαστε λίγο πριν την έξοδο από το τούνελ και είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ