Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δημόσια έκκληση: ''Παιδική χαρά στην πλατεία Αγίας Λαύρας Αιγίου & όχι λίμνες''!


Με πρωτοβουλία της Κατερίνας Γεωργακοπούλου - Γιατσάκη σύζυγο του αείμνηστου ευεργέτη , εμπνευστή και ιδρυτή του "ΥπΑπΟικ" και με την συμπαράσταση δεκάδων γονέων καλούν την τοπική αρχή να δημιουργήσει μια παιδική χαρά στην πλατεία Αγίας Λαύρας όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της ανάπλασης. 

Η αίτηση

Αγαπητοί συνδημότες, αποφασίστε για το μέλλον των παιδιών σας!


Ονομάζομαι Κατερίνα Γεωργακοπούλου - Γιατσάκη.

Ως κάτοικος της πόλης του Αιγίου και ως μητέρα ενός 8χρονου παιδιού, θα ήθελα να προτείνω στους υπεύθυνους της ανακατασκευής της όμορφης πλατείας Αγίας Λαύρας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αιγίου, να τοποθετηθεί μια αξιόλογη παιδική χαρά και να μην δημιουργηθούν λίμνες.

Η πλατεία είναι παρά πολύ μεγάλη και μπορεί να δημιουργηθεί μια «τοποθεσία» και για τα μικρά παιδάκια.
Πέριξ της πλατείας θα είναι γεμάτο καφετέριες, γιατί όχι και μια παιδική χαρά;

Οι λίμνες που ετοιμάζεται να δημιουργήσει ο Δήμος είναι η χειρότερη ιδέα, αφού απέτυχε η λειτουργία όλων όσων δημιουργήθηκαν ως σήμερα.

Τα παιδιά είναι και αυτοί κάτοικοι της πόλης αυτής. Έχουν και αυτά δικαιώματα στην διασκέδαση και η κοινωνία αυτό φαίνεται να το τους το στερεί χρόνια τώρα, αφού δεν υπάρχουν χώροι διασκέδασης - δράσης - πάρκα - παιδικές χαρές για τους μικρούς μας φίλους.

Αν βοηθήσετε στις υπογραφές θα έχουμε έναν λόγο ή μάλλον πολλούς λόγους να ανατραπεί η κατασκευή λιμνών και να δημιουργηθεί παιδική χαρά πλήρως λειτουργική μεγάλη και όχι τύπου Υψηλών Αλωνίων.

Μακάρι να πιάσει τόπο αυτή η αίτηση θα χαρούν, τόσα παιδάκια! 

Ψηφίστε εδώ

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...