Κοινωνία

Ράπτη: Όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή για όλους μας

Κάλεσμα στους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, να το πράξουν άμεσα, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, απηύθυνε η υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας, Ζωή Ράπτη.

Σχολιάζοντας τις ανησυχίες που υπάρχουν για το εμβόλιο της AstraZeneca, είπε ότι στην Ελλάδα έχουν γίνει 400.000 εμβολιασμοί με αυτό και περισσότεροι από 50 εκ. εμβολιασμοί σε όλο τον κόσμο, με ελάχιστα περιστατικά παρενεργειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κυρία Ράπτη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε πως από την επόμενη εβδομάδα που ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 30-39, όσοι κλείσουν ραντεβού θα εμβολιαστούν μέσα σε λίγες μέρες με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα συνεδριάσει και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, η οποία αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» και για το εμβόλιο της Johnson&Johnson.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...