Κοινωνία

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα δικογραφία στην ανακρίτρια - Αφορά βιασμό άνδρα το 2018

Δικογραφία και για νέα δίωξη εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη βρίσκεται στα χέρια της 19ης τακτικής ανακρίτριας, με την υπόθεση να αφορά βιασμό ενήλικου άνδρα το 2018.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά τον Δ.Μ., ο οποίος διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γιάννη Βλάχου, κατέθεσε μήνυση (την 1η Μαρτίου 2021) κατηγορώντας τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη για βιασμό μέσα στο διαμέρισμά του, τον Νοέμβριο του 2018.

Στη μήνυση ο εν λόγω άνδρας ισχυρίζεται ότι ο Λιγνάδης τον «ψάρεψε» στην πλατεία του Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο. Σύμφωνα με τον ίδιο, επισκέφθηκε το σπίτι του ηθοποιού δύο φορές. Κατά τη δεύτερη επίσκεψή του, ο κατηγορούμενος φέρεται πρώτα να του έδειξε πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του με πρωταγωνιστές ανηλίκους και έναν μεσήλικα, το πρόσωπο του οποίου δεν φαινόταν, ενώ στη συνέχεια -όπως ισχυρίζεται ο άνδρας- τον νάρκωσε και τον βίασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα ο Δ.Μ. ισχυρίζεται ότι όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς έχει συμβεί, ο Λιγνάδης τον απείλησε ότι θα καλέσει την Αστυνομία και θα πει ότι αποπειράθηκε να τον ληστέψει.

Από την πλευρά του, στις έγγραφες εξηγήσεις τις οποίες παρείχε ο ηθοποιός, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, αρνήθηκε την καταγγελία, και έκανε λόγο για ψευδο-μηνυτή. Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Λιγνάδης, δεν γνωρίζει τον Δ.Μ. και ενδεχομένως ο καταγγέλλων έχει άλλου είδους ελατήρια.

Ωστόσο οι εισαγγελικές Αρχές δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του ηθοποιού και άσκησαν νέα δίωξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ