Αχιλλέας Γκίκας
Κοινωνία

Βόμβα Γκίκα: Ξεχάστε τη μαζική έξοδο το Πάσχα!

Να ξεχάσουν οι Έλληνες τη μαζική έξοδο το Πάσχα, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν το επιτρέπουν, διευκρινίζει ο καθηγητής Παθολογίας, Αχιλλέας Γκίκας, μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.  

«Ξεχάστε τη μαζική έξοδο το Πάσχα», τόνισε στον ΑΝΤ1 λέγοντας ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε «το Πάσχα στη γειτονιά μας, όχι στο χωριό μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξηγώντας πως τα επιδημιολογικά δεδομένα επιβάλλουν προσεκτικά ανοίγματα, επισήμανε πως στο Ισραήλ, όπου έχει εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού, στα σχολεία εξακολουθούν να υπάρχουν μέτρα, το λιανεμπόριο είναι ελεύθερο, αλλά όχι πλήρως η εστίαση.

Για τον συνωστισμό στις πλατείες ο κ. Γκίκας είπε πως είναι ένα θέμα που πρέπει κανείς να το δει με κατανόηση, ωστόσο οφείλουμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι κάνουν λάθος. Εκτίμησε δε, πως «μετά το Πάσχα θα αρχίσουμε να μιλάμε για περισσότερα κρούσματα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...