Κοινωνία

Τροχαίο στη Γαύδο: Το συγκινητικό αντίο των φίλων της 28χρονης Κορίνας

Η οικογένεια της Κορίνας αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που έπεσε στον γκρεμό.

Με ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς, ένα τετράδιο με αφιερώσεις και λίγα κόλλυβα με το όνομά της στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, «αποχαιρέτησαν» την 28χρονη Κορίνα οι φίλοι της στη Γαύδο.

Αδυνατώντας να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό της, τριάντα περίπου άτομα βρέθηκαν, το πρωί της Κυριακής (18/04) στον γκρεμό, όπου έπεσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη φοιτήτρια, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο πριν από μία εβδομάδα (11/04), αποτίνοντας φόρο τιμής.

Άφησαν στην άκρη του δρόμου ένα στεφάνι σε σχήμα καρδιάς, λίγα κόλλυβα με το όνομά της, αλλά και ένα μπλε τετράδιο στο οποίο ο καθένας έγραψε λίγα λόγια μέσα από την καρδιά του για την Κορίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τετράδιο μάλιστα αυτό, σύμφωνα με το zarpanews.gr, αναμένεται να σταλεί στην οικογένεια της 28χρονης.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Το μοιραίο τραύμα της Κορίνας

Υπενθυμίζεται ότι νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Γαύδο έφεραν στο φως τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 40χρονου οδηγού, ο οποίος, γλίτωσε με πολλαπλά τραύματα από την πτώση του αυτοκίνητου στον γκρεμό.

Ο 40χρονος, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, Σταμάτη Μπελιβάνη, είχε «κάταγμα δεξιού ημιθωρακίου και αιμοπνευμοθώρακα, ενώ στο υπόλοιπο σώμα έφερε εκδορές "λιγότερες από εκείνες της κοπέλας».

Όπως έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή, είχε τις ίδιες κακώσεις με την Κορίνα, ωστόσο δεν τρύπησε ο πνεύμονάς του.

«Οι κακώσεις της δεν ήταν καθόλου τρομακτικές. Η τραυματίας έζησε δύο με δυόμισι ώρες με ρήξη στον πνεύμονα. Αν το κορίτσι έφτανε εγκαίρως σε κάποιο νοσοκομείο, τώρα σίγουρα θα ζούσε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι τα τραύματά της θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί χωρίς καν επέμβαση, με μια απλή τοποθέτηση συσκευασίας αποσυμφορισμού αιμοπνευμοθώρακα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 40χρονου, είχαν βάλει μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου, για να ανάψουν το καλοριφέρ και να ζεσταθούν, όταν, άγνωστο πώς, λύθηκε το χειρόφρενο.

Κάτι που αμφισβητεί ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, ο οποίος υποστηρίζει πως το αυτοκίνητο είχε «κουμπωμένη» τη δεύτερη ταχύτητα, άρα ήταν σε κίνηση «διότι ακόμα και σταματημένο να ήταν, ακόμα και αν λυνόταν το χειρόφρενο, δεν θα μπορούσε έτσι να τσουλήσει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ