Κοινωνία

Νέα Ερυθραία: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 40χρονο που κάηκε ζωντανός

Βαρύ είναι το χτύπημα της «μοίρας» στην οικογένεια στην Νέα Ερυθραία, ο γιος της οποίας κάηκε ζωντανός το Σάββατο (17.04.2021) το βράδυ από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι ζούσε ο 40χρονος μαζί με τον ηλικιωμένο πατέρα του και τη μητέρα του.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως πριν από χρόνια είχαν χάσει και το άλλο τους παιδί, την κόρη του, σε ηλικία μόλις 25χρονών, από καρκίνο.

Πως πήρε φωτιά το σπίτι

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο γιος ήταν στο σπίτι και κάπνιζε. Σε κάποια στιγμή από ένα τσιγάρο, πήρε φωτιά η μάλλινη κουβέρτα που είχε.

Ως αποτέλεσμα αυτού «λαμπάδιασε» όλο το σπίτι.

Στο ισόγειο βρίσκεται μια κάβα, την οποία είχε ανοίξει η οικογένεια και της ανήκει. Οι πυροσβέστες μόλις έφτασαν δε μπόρεσαν να μπουν αμέσως, αφού ο πατέρας είχε εγκαταστήσει ρολά στην είσοδο, και ήταν κατεβασμένα.

Έτσι αναγκάστηκαν να σπάσουν τη τζαμαρία της κάβας, να μπουν από εκει και να ανέβουν προς τα πάνω.

Δυστυχώς ο 40χρονος δε σώθηκε.

«Δεν προλάβαμε…»

Ο τραγικός πατέρας αναφέρει πως ο γιος του έπαιρνε φάρμακα καθώς είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ο ίδιος ανέφερε πως πρώτα πήρε φωτιά η κουβέρτα και μετά ο καναπές.

«Ο γιος μου κάπνιζε, είχε πάρει τα φάρμακα του μιας και έχει προβλήματα ψυχολογικά.Ξεχάστηκε και άρπαξε φωτιά η κουβέρτα η μάλλινη και μετά ο καναπές.Δεν προλάβαμε, δεν προλάβαμε…».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ