Κοινωνία

Κακοποιοί βασάνισαν ηλικιωμένη για να τις αρπάξουν τις βέρες της

Ώρες βασανισμού στα χέρια δύο αδίστακτων ληστών έζησε μία 84χρονη γυναίκα στην Λούτσα, η οποία για ώρες οι δράστες την είχαν ακινητοποιημένη και δεμένη με καλώδια και την βασάνιζαν μέχρι να τους πει πού έχει τα χρήματά της.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν από ένα παράθυρο στη μονοκατοικία της ηλικιωμένης και ο ένας από αυτούς τη χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, για να την ακινητοποίησει και να σταματήσει να καλεί σε βοήθεια.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε στο πάτωμα του σπιτιού της και δίχως ίχνος ανθρωπισμού οι ληστές της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με καλώδια, ενώ πήραν κι ένα ρούχο που βρήκαν στο σπίτι, για να τη δέσουν χειροπόδαρα και να κάμψουν κάθε αντίσταση της υπέργηρης γυναίκας.

Μετά, σύμφωνα με το cnn.gr, άρχισαν να κάνουν άνω – κάτω το σπίτι, ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα κι όταν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε τίποτα αξίας, για να κλέψουν, της έβγαλαν από το χέρι τις δύο βέρες που φορούσε κι αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Με πρωτόγνωρο κουράγιο και δύναμη, η 84χρονη κατάφερε να λυθεί μετά από ώρες και να βγει να ζητήσει βοήθεια.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, κάλεσαν κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και πήραν DNA και αποτυπώματα και εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι, ότι δρούν κυρίως στην περιοχή και πως στόχος τους είναι ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ