Κοινωνία

Εντοπίστηκε πτώμα στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο Στάθης Άνθης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Στάθη Άνθη, που εξαφανίστηκε στο Bigbury-on-Sea, στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας που ερευνά την εξαφάνιση του 33χρονου, το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε ένα πτώμα στο στο νησί που εξαφανίστηκε ο αδερφός του Δημήτρη Άνθη. Η σορός βρέθηκε να επιπλέει στο νερό και στο σημείο έσπευσαν η ​​ακτοφυλακή του Falmouth και ναυαγοσώστες του RNLI.

Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Kingsbridge έκανε γνωστή την είδηση αναφέροντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, όμως η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν) ενημερωθεί για το πτώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός του Στάθη, ο Δημήτρη Άνθης, έχει μεταβεί στη Βρετανία εδώ και μέρες προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αδερφού του που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 8 Μαρτίου.

Ο νεαρός άνδρας πριν εξαφανιστεί είχε εκφράσει φόβους σε φιλικό του πρόσωπο για την κατάσταση που επικρατούσε στο ξενοδοχείο που εργαζόταν και όπου πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί νεκρός ένας εργαζόμενος: «Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μια κρυφή κάμερα, επειδή κάποιοι άφηναν βρόμικο τον χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα, γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…» έλεγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγκατοίκου του, ο Στάθης βγήκε από το παράθυρο του δωματίου του γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα της 8ης Μαρτίου και έκτοτε αγνοείται. Η οικογένειά του εκτιμά ότι πιθανότητα ήθελε να αποφύγει κάποιους ή ότι έπεσε θύμα εργασιακού εκφοβισμού, κάτι που είχε συμβεί και παλιότερα, κυρίως λόγω της καταγωγής του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...