Κοινωνία

Στην εντατική με έμφραγμα ο βουλευτής Γιώργος Αμανατίδης

Για την απίστευτη περιπέτεια της υγείας του μίλησε, σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Αμανατίδης από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε με έμφραγμα στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς εξαιτίας ενός…σάντουιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού έφαγε το σάντουιτς, το ίδιο βράδυ, ο βουλευτής άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα δηλητηρίασης. Όπως περιέγραψε: «Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός 37,5 – 38. Ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία πολύ παράξενα, που σημαίνει ότι υπάρχει φλεγμονή» ανέφερε και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να δούμε αν είναι σαλμονέλα ή κάτι άλλο. Έφτασα στο σημείο να παρακαλάω να είναι κάτι απ’ αυτά. Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσω του εντέρου μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα, η οποία πρέπει να αντικατασταθεί» είπε. 

Πλέον ο βουλευτής είναι καλά και έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ