Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σοκ! Επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας

Μια επίθεση μυστήριο, με καυστικό υγρό, σε βάρος γυναίκας ερευνά η αστυνομία. Έγινε στο κέντρο της Αθήνας και ακόμη δεν είναι πολλές λεπτομέρειες γνωστές.

Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό επί της οδού Ηπείρου, στην Αθήνα, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστος δράστης έβαλε ένα πανί με καυστικό στο πρόσωπο της γυναίκας.

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, τι υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης σε βάρος της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό, μοιραία, θυμίζει σε πολλά την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα. Αμέσως μετά την επίθεση ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

H 25χρονη έχει εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χείλη και η κατάσταση της υγείας της δεν προκαλεί ανησυχία. Την ίδια ώρα η υπόθεση φαίνεται πως έχει πολλά σημεία τα οποία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά καθώς το θύμα της επίθεσης κατήγγειλε μόνο την επίθεση χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή της όπως και ούτε για την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού.

Το περιστατικό που θυμίζει την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ερευνάται από την πλευρά της αστυνομίας και αυτό που μένει προς παρόν είναι να διασαφηνιστεί από τους γιατρούς τι είδους υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ