Κοινωνία

Καραϊβάζ: Η στιγμή που σύζυγος και γιος μαθαίνουν ότι δολοφονήθηκε

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος ήταν και φίλος με τον αστυνομικό συντάκτη Γιώργο Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Παρασκευή στον Άλιμο.

«Έρχομαι σε σένα πριν πάω στους συνεργάτες γιατί ήσουν ο άνθρωπος που ουσιαστικά έμαθες την είδηση και πολλές φορές εδώ στα παρασκήνια κάναμε πολλή πλάκα. Πριν έβλεπες την άδεια του καρέκλα με τα λουλούδια και νομίζω όλοι νιώθουμε άβολα αλλά η αλήθεια είναι πως η ζωή συνεχίζεται…» είπε η δημοσιογράφος και του έδωσε τον λόγο. Εκείνος συγκινήθηκε, έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό και είπε με τρεμάμενη φωνή: “σε λίγο…”. Σηκώθηκε από τη θέση του και έφυγε από το στούντιο. Ύστερα από λίγη ώρα επέστρεψε και ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

«Γιώργο χτύπησαν τον Γιώργο;»

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής περιέγραψε όσα συνέβησαν την Παρασκευή όταν έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε, προσπαθούσε να μάθει αν όντως ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν νεκρός.

«Χτύπησε το τηλέφωνό μου, ήταν ένας συνάδελφος συνδικαλιστής που μου είπε ότι σκότωσαν τον Γιώργο. Δεν το πίστεψα, λέω θα κάνει λάθος» τόνισε, λέγοντας πως αρχικά τηλεφώνησε στον αστυνομικό συντάκτη και φίλο του θύματος Μανώλη Ασαριώτη, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα. Στη συνέχεια, τηλεφώνησε στον Σπύρο Λεβιδιώτη, όμως ούτε και εκείνος γνώριζε. «Πήρα τη γυναίκα του, τη Στάθα και μου λέει: «Γιώργο χτύπησαν τον Γιώργο;». Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό, και τότε μου λέει κάποιον χτύπησαν και είναι κοντά στο αυτοκίνητό του. Ε, μετά άκουσα μια αναστάτωση, κάποιες φωνές και…», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής είπε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε από το πλατό στις 13:40. «Τον περίμενε η γυναίκα του για να φάνε και στη διαδρομή την πήρε και τη ρωτούσε τι φαγητό έχουν. Έβλεπε η ώρα να περνά, μαθαίνει για κάτι που συμβαίνει στην περιοχή και δεν πιστεύει ότι είναι ο Γιώργος. Ψάχνει να δει μήπως ο Γιώργος έρχεται για να τον στείλει να δει τι έγινε και να καλύψει το ρεπορτάζ αυτό» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης είπε πως ο 19χρονος γιος του δημοσιογράφου βγήκε στον δρόμο για να δει τι συμβαίνει. «Πήγε στο σημείο και προσπαθούσε να δει αν αυτός που είναι πεσμένος κάτω μπρούμυτα, μέσα στα αίματα, είναι ο πατέρας του. Προσπαθούσε να αναγνωρίσει από τα ρούχα. Φυσικά όταν διαπίστωσε ότι ήταν ο πατέρας του, έπαθε σοκ, άρχισε να φωνάζει…» αποκάλυψε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/0aS_ljWIGO8
 
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...