Κοινωνία

Lockdown - Παγκράτι: Πάρτι με μουσική στην πλατεία Βαρνάβα

Την ώρα που η Αττική είναι η πιο βαριά πληττόμενη από τον κορονοϊό περιοχή της Ελλάδας κάποιοι δεν βάζουν μυαλό και εξακολουθούν να παρτάρουν δίχως αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται πέριξ της πλατείας Βαρνάβα στο Παγκράτι με φόντο τα κορωνοπάρτι που στήνονται τις βραδινές ώρες στην περιοχή με αποτέλεσμα τον συνωστισμό δεκάδων ατόμων.

Όπως λένε οι κάτοικοι, οι συμμετέχοντες στα πάρτι φέρνουν ακόμα και DJ ενώ πετούν φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται στην πλατεία, μουσική με ηχεία παίζει στη διαπασών και εξελίσσεται ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι. Μάλιστα όπως λένε η ηχορύπανση είναι τεράστια, ενώ οι περισσότεροι νεαροί που βρίσκονται στο πάρτι δεν φοράνε μάσκα.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...