Κοινωνία

Τσιόδρας: Στηρίζει το αφήγημα της κυβέρνησης ακόμα κι αν διαφωνεί

Παρότι ο πρωθυπουργός άσκησε πριν από μερικές ημέρες κριτική στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων για ορισμένες εισηγήσεις της, όπως π.χ. την απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων, και έδειξε ενοχλημένος με τις απόψεις που εκφράζουν μέλη της επιτροπής στα ΜΜΕ και οι οποίες, όπως φαίνεται, χαλάνε το δικό του αφήγημα -είπε ότι όσοι μειοψηφούν να μην περιφέρουν τις διαφωνίες του στα ΜΜΕ-, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας δεν φαίνεται να κάμπτεται!

Συνεχίζει να στηρίζει και να καλύπτει τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την πανδημία, παρότι είναι αλληλοσυγκρουόμενες και αποδείχθηκαν μέχρι τώρα αναποτελεσματικές. Στηρίζει τις αποφάσεις ακόμα κι όταν φαίνεται να διαφωνεί, όπως με το άνοιγμα των σχολείων. Εξακολουθεί σαν … πιστός στρατιώτης να είναι ακόμα ίσως ο πιο τακτικός συνομιλητής και επισκέπτης του πρωθυπουργού, όπως ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στη συνέντευξη του στο Star την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Πέμπτη το απόγευμα ο καθηγητής εθεάθη να βγαίνει από την πλαϊνή είσοδο/έξοδο του Μεγάρου Μαξίμου με τους φακέλους του στα χέρια, ενώ την ίδια ώρα στο Μαξίμου ήταν και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Να δηλώσει καθαρά και δημόσια αν συμμερίζεται την αισιοδοξία της

Όσο κι αν αποφεύγει πλέον τη δημοσιότητα ο κ. καθηγητής -η οποία εδώ που τα λέμε δεν του έχει κάνει και κακό-, θα έχει ενδιαφέρον αυτή τη φορά να δηλώσει καθαρά και δημόσια αν συμμερίζεται την αισιοδοξία που επικρατεί πλέον στην κυβέρνηση, ότι από τον Μάιο ο κορωνοϊός θα έχει ελεγχθεί και θα υποχωρήσει λόγω των εμβολίων, των self tests και του… καλού καιρού! Γιατί, όπως φαίνεται, πάλι πειραματισμούς κάνει η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ