Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Γυναίκα κατήγγειλε ξυλοδαρμό από άνδρα της ΔΡΑΣΗ

Γυναίκα κατήγγειλε ξυλοδαρμό της από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, στις 9 Μαρτίου 2021. 

Συγκεκριμένα, το ίδιο το θύμα της επίθεσης παρέδωσε στην ΕΛ.ΑΣ. οπτικό υλικό που την δείχνει να ξυλοκοπείται από αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για νέο υλικό που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA δεν είναι ανάμεσα σε αυτά που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Το υλικό προέκυψε στα πλαίσια εξέτασης του περιστατικού με ξυλοδαρμό άλλου νεαρού στην Νέα Σμύρνη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Μάλιστα, το περιστατικό επιβεβαίωσε φίλη του νεαρού που τον συνόδευε, με την ίδια να καταθέτει ότι δέχτηκε επίσης επίθεση από τους αστυνομικούς, με χτυπήματα και βρισιές.

Η κοπέλα κατέθεσε και η ίδια οπτικό υλικό στο οποίο σύμφωνα με την ίδια πηγή διακρίνεται αστυνομικός να την χτυπά με χέρια και πόδια τραβώντας της και τα μαλλιά της.

Η Αστυνομία εξετάζει το οπτικό υλικό και επεκτείνει την έρευνα για τα περιστατικά βίας και σε πιο μεγάλο αριθμό αστυνομικών.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...
Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ