Κοινωνία

Τι λένε οι γιατροί για τον Αλβανό που αποσωλήνωσε τον 76χρονο

Ασθενής είναι ύποπτος για τον θάνατο 76χρονου διασωληνωμένου σε απλή κινική στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Για αδιανόητο περιστατικό κάνει λόγο η πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, Βούλα Γεωργάκη, αναφερόμενη στην ανθρωποκτονία με θύμα 76χρονο διασωληνωμένου ασθενούς και ύποπτο έναν άλλο ασθενή.

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι μόλις οι γιατροί αντιλήφθηκαν την κατάσταση του 76χρονου, ρίχτηκαν αμέσως στη μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου, σημείωσε ότι ο 60χρονος αμέσως μετά τον θάνατο του 76χρονου εξετάστηκε από δυο ψυχολόγους του νοσοκομείου «και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κανένα ψυχιατρικό νόσημα».

Ούτε όμως και η συμπεριφορά του 60χρονου, τις πέντε ημέρες που νοσηλευόταν μαζί με τον 76χρονο, είχε αφήσει υπόνοιες ότι θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια κίνηση.


«Μας έχει αφήσει άναυδους», κατέληξε η κ. Γεωργάκη.


Σημειώνεται ότι, ο 76χρονος αν και διασωληνωμένος, βρισκόταν σε απλό δωμάτιο νοσηλείας, μαζί με τον 58χρονο, Αλβανικής καταγωγής, που ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση.


Οι νοσηλευτές και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπήρχε παρέμβαση στο μηχάνημα με το οποίο ήταν συνδεδεμένος ο άτυχος 76χρονος και ενημέρωσαν την αστυνομία.


Πληροφορίες αναφέρουν πως προέκυψαν στοιχεία βάσει των οποίων φαίνεται πως ο 58χρονος για κάποιον λόγο πείραξε την συσκευή του αναπνευστήρα με αποτέλεσμα ο 76χρονος να υποκύψει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ