Κοινωνία

Κορονοϊός - Χανιά: Ξέχασαν να του κάνουν την δεύτερη δόση

Μια απίθανη κατάσταση βιώνει ένας 63χρονος Χανιώτης, ο οποίος εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό στις 3 Μαρτίου και έπειτα από αυτό, περίμενε την ειδοποίηση για να κάνει τη δεύτερη δόση. Μόνο που έχουν περάσει 5 εβδομάδες και ειδοποίηση δεν έχει έρθει ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν στις 11 Φεβρουαρίου, όταν ο 63χρονος έλαβε μήνυμα από τον ΕΟΔΥ, το οποίο τον καλούσε να προσέλθει για το εμβόλιο στις 3 Μαρτίου, στην ΤΟΜΥ, στο Παλιό Νοσοκομείο και μάλιστα ακολούθησε και επιβεβαίωση, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Όμως, δεν ήρθε ποτέ ενημέρωση για τη δεύτερη δόση, που θεωρητικά θα έπρεπε να είχε προγραμματιστεί αυτόματα από το σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 63χρονος δηλώνει βέβαιος ότι δεν έλαβε κανένα μήνυμα, επισημαίνει μάλιστα ότι δεν διαγράφει μηνύματα και στα εισερχόμενα δεν έχει καμία ενημέρωση για τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Επισημαίνει ακόμα, ότι δέχεται κανονικά μηνύματα από άλλους αποστολείς.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον επικεφαλής της ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανο Ντουκάκη, ο οποίος ανέφερε πως μια πιθανή εξήγηση είναι να υπήρχε τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα, αν πράγματι δεν εστάλη ποτέ το μήνυμα για τη δεύτερη δόση.

Αναμένεται να ακολουθήσουν ενέργειες για να επιλυθεί το ζήτημα, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο 63χρονος μπορεί να κάνει τη δεύτερη δόση έστω και με καθυστέρηση, ή αν θα πρέπει να ακολουθηθεί κάποια άλλη διαδικασία.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...