Κοινωνία

Καβάλα: Βίντεο με εγκληματία οδηγό που εγκατέλειψε 61χρονη

Μια ανάσα πριν από την σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού, που χτύπησε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε αβοήθητη στην άσφαλτο μια 61χρονη συνταξιούχο νοσηλεύτρια, βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Καβάλας.

Η άτυχη γυναίκα που έπεσε θύμα τροχαίου το Σαββάτο 13 Μαρτίου, στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού – λίγο μετά το παλιό νοσοκομείο – δεν βρίσκεται πια στη ζωή, καθώς απεβίωσε πριν λίγες ημέρες και η οικογένεια της δώρισε τα ζωτικά της όργανα σε άλλους ασθενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλο αυτό το διάστημα η Τροχαία Καβάλας βρισκόταν επί ποδός, προκειμένου να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση του οδηγού που την χτύπησε και στην συνέχεια την εγκατέλειψε, προκειμένου να τον συλλάβουν.

Φαίνεται ότι οι έρευνες, απέδωσαν καρπούς και ήδη η Αστυνομία Καβάλας βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη, καθώς έχει στα χέρια της βίντεο που δείχνει την στιγμή του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...