Κοινωνία

Πάτρα: Νέος τοκετός γυναίκας θετικής στον κορονοϊό

Με ένα συγκινητικό μήνυμα η 23χρονη Κωνσταντίνα, νύφη του δημοτικού συμβούλου Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππου Λιάκου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΠ, αλλά και σε όλον τον κόσμο για την υποστήριξή του κατά την διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της, αλλά και του νεογέννητου μωρού της.

Σύμφωνα με το tempo24, στο προσωπικό της προφίλ στο facebook έγραψε: «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!! ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΡΙΟ ΜΕ ΌΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΊΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΈΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΊΛΑΤΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !!!

Μου είπατε να μη φοβηθούμε και να είμαστε δυνατοί σε ένα από τα μηνύματα που μου στειλατε ξερετε κατι;;; “Δεν νομίζω ότι μπόρεσαμε η μαλλον δεν μας αφησατε να φοβηθούμε ούτε ένα δευτερολεπτο με τόση αγάπη και στήριξη από όλους εσάς!!!! Απλά ευχαριστουμε για την δύναμη που μας δώσατε !!!!!”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...