Κοινωνία

Ικαρία: Βρέθηκαν εκατοντάδες χασισόδεντρα σε σπίτι

Ακριβείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Κηρύκου για έναν κάτοικο της Ικαρίας, ότι καλλιεργούσε ένα… δάσος από δενδρύλλια κάνναβης με σκοπό την διακίνηση της παραγωγής του, ενώ βρήκαν και παράνομα όπλα.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από οργανωμένη επιχείρηση στο σπίτι του, όπου κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν σε διάφορους χώρους 273 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών ως 40 εκατοστών, καθώς και τρία κιλά και 941 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που σχεδίαζε να πουλήσει σε άγνωστα άτομα.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα πιστόλι που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα κυνηγετικό και δυο αεροβόλα όπλα, φυσίγγια διαφόρων τύπων και 530 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...