Κοινωνία

Σέρρες: Τραυμάτισε αστυνομικό για να μην τον πιάσει με ναρκωτικά

Ύποπτο θεώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Εμμανουήλ Παππά έναν κάτοικο του χωριού Άγιο Πνεύμα Σερρών, όταν τον είδαν να περιφέρεται στην πλατεία το βράδυ της Τετάρτης και προσπάθησαν να τον σταματήσουν για να του κάνουν έλεγχο, χωρίς να φαντάζονται τι θα ακολουθούσε.

Εκείνος το έβαλε στα πόδια, καθώς ήταν «φορτωμένος» με ναρκωτικά και οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν. Όταν, όμως, προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, αντιστάθηκε και χτύπησε έναν από αυτούς τραυματίζοντάς τον! Τελικά, δεν απέφυγε τις χειροπέδες και στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 130 γραμμαρίων.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικής βλάβης και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε τρύπα στον μαντρότοιχο έκρυβε την κάνναβη

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας στον Πύργο και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του μια συσκευασία με 24,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, την οποία είχε παραλάβει από μια τρύπα σε... μαντρότοιχο όπου την είχε κρυμμένη! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με την κατηγορία της απόκρυψης ναρκωτικών.

Ένα μικρό φυτώριο από 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 15 εκατοστών καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικά κουτιά με χώμα στο κατάστημά του και στον εξωτερικό χώρο του, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, ένας 44χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ