Κοινωνία

Τρίκαλα: Εκπαίδευε τον σκύλο του να ορμά σε γάτες

Δεν χωράει ο νους το επεισόδιο που προκάλεσε ένας άνδρας στο Ριζαριό Τρικάλων, όταν μια γυναίκα που φροντίζει τις γάτες στο αθλητικό πάρκο του Αγίου Γεωργίου του έκανε παρατήρηση επειδή χτυπούσε μία από αυτές που είχε καταφύγει σε δέντρο.

Ο άνδρας προσπαθούσε να κάνει το τρομαγμένο ζωάκι να κατεβεί από το δέντρο για να της επιτεθεί ο σκύλος του, τον οποίο εκπαιδεύει να ορμά στις γάτες του πάρκου και να τις κατασπαράζει! Όταν η γυναίκα που έχει αναλάβει εθελοντικά να παρέχει τροφή στα γατιά του ζήτησε να αφήσει ήσυχο το ζώο, εκείνος αντέδρασε χτυπώντας την!

Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό της γυναίκας συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, ενώ ο δράστης πήρε τον σκύλο του και εξαφανίστηκε. Ωστόσο, τα στοιχεία του είναι γνωστά και το θύμα του τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...