Κοινωνία

Φόβος για ενδεχόμενα κρούσματα κορονοϊου μετά τον θάνατο μοναχού

Κινητοποίηση για τις Υγειονομικές Αρχές στη Φθιώτιδα μετά το θάνατο ενός μοναχού με κορονοϊό και κρούσματα σε Μοναστήρι της Τιθορέας και το Μετόχι του.

Συγκεκριμένα, ο 63χρονος μοναχός της Ιεράς Μονής Παναγίας Οδηγήτριας Παρνασσού στην Τιθορέα, πέθανε το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι αδελφοί της Μονής θεώρησαν αρχικά ότι «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, μιας και είχε πολλά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων όμως από τα τεστ που έγιναν στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας ο π. Δαμασκηνός που «έφυγε», νοσούσε από κορονοϊό.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1108259883013357&id=155041775001844

Ένας ακόμη 53χρονος μοναχός, της Ιεράς Μονής Παναγίας Οδηγήτριας Παρνασσού στην Τιθορέα, νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Θήβας, ενώ δυο μοναχές από το Μετόχι της Μονής που βρίσκεται στο Μόδι, είναι θετικές στον Covid 19.

Τόσο οι περίπου 30 μοναχοί στην Τιθορέα, όσο και οι 7 μοναχές στο Μόδι βρίσκονται σε καραντίνα, με την ανησυχία για διασπορά στην περιοχή να έχει σημάνει συναγερμό, αφού αρκετοί πιστοί της περιοχής μπαινοβγαίνουν στο Μοναστήρι και στο Μετόχι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...