Θεσσαλονίκη
Κοινωνία

Αίσιο τέλος για τον 30χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό με τον 30χρονο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει από το έκτο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει.

Ήταν γύρω στις οκτώ το πρωί όταν ο 30χρονος βρέθηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας και αρκετές φορές βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το κενό. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, της πυροσβεστικής αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι διαπραγματευτές της Αστυνομίας μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να πείσουν τον 30χρονο άνδρα ο οποίος είναι κωφάλαλος να κατέβει από την ταράτσα. Όταν τον ρώτησαν γιατί ήθελε αυτοκτονήσει, αυτός τους απάντησε ότι οι λόγοι ήταν ο πρόσφατος χωρισμός του και ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ο ίδιος ανέφερε ότι το 2008 πέθανε ο πατέρας του.

Όταν ο 30χρονος κατέβηκε από την ταράτσα της πολυκατοικίας που διαμένει οι αστυνομικοί τον οδήγησαν σε ένα από τα περιπολικά, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν.

https://youtu.be/jLyANU8SCLc

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...