Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Το μόνο που καταφέρνουν κάποιοι ένστολοι κρετίνοι είναι να "δικαιώσουν" τους τρομοκράτες που θα τους χτυπήσουν

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχουμε επισημάνει σε πολλά άρθρα την τάση που έχει δημιουργηθεί στους κύκλους της εγχώριας τρομοκρατίας με στοχοποίηση της στολής.

Ιδίως δε με την εξέλιξη στην υπόθεση Κουφοντίνα η κατάσταση οξύνεται περισσότερο και οι επιθέσεις σε αστυνομικούς πολλαπλασιάζονται.

Τα δε τελευταία φαινόμενα με επιθέσεις σε αστυνομικούς εν κινήσει όπως στην Πάτρα , στην Θεσσαλονίκη ή στου Ζωγράφου , αλλά και η επιδρομή στο Α.Τ. Καισαριανής, στέλνουν ακόμη πιο ξεκάθαρο μήνυμα.

Ιδίως για όσα συνέβησαν στην Πάτρα υπήρξε χθες και ανάληψη ευθύνης από την ομάδα που αυτοαποκαλείται “Σύντροφοι/Συντρόφισσες” και μεταξύ άλλων αναφέρει: “Την Πέμπτη 4/3 στις 21:00 στήσαμε καρτέρι σε δυο διερχόμενες μηχανές των μπάτσων, 50 μέτρα πάνω από το αστυνομικό μέγαρο. Τους επιτεθήκαμε με τρείς μολοτοφ, οι δύο έσκασαν στις μηχανές και η τρίτη στο κράνος του μπάτσου(...) Το χτύπημά μας αυτό είναι μια πράξη αλληλεγγύης στον αντάρτη πόλης Δημήτρη Κουφοντίνα που δίνει τον αγώνα του ενάντια στο κράτος δολοφόνο (...) Καλούμε κάθε ελεύθερο άνθρωπο με συνείδηση, κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια να φτιάξει σχέσεις και εστίες φωτιάς και αγώνα. Ας επιτεθούμε με κάθε μέσο στο κράτος και την απαίσια ηθική του. Σε κάθε δικαστικό και κάθε δικαστήριο. Σε κάθε αφεντικό. Σε κάθε ρουφιάνο δημοσιογράφο. Σε κάθε μπάτσο που είναι το σκυλί όλων αυτών (...) Οι μπάτσοι δεν πέφτουν μόνο με προσευχές, πέφτουν και με καταδρομικές”

Βασική αρχή της τρομοκρατίας ανέκαθεν και εν μέσω όλων των σελίδων της ιστορίας ήταν να έχει λαϊκό έρεισμα. Και μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης κάποιοι κρετίνοι με στολή κατάφεραν να προσφέρουν στους τρομοκράτες αυτό το λαϊκό έρεισμα απλόχερα!!

Το μόνο, δηλαδή, που καταφέρνουν κάποιοι ένστολοι με την βάρβαρη και αδικαιολόγητη συμπεριφορά τους είναι να "δικαιώσουν" τους τρομοκράτες, που θα τους χτυπήσουν αργά ή γρήγορα, στα μάτια της κοινωνίας. Kαι πιθανόν να πάρουν στον λαιμό τους συναδέλφους τους. Το απευχόμαστε ασφαλώς! 

Μόνο που σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο οι υποσχέσεις βίας δίνουν και παίρνουν μετά τα χθεσινά. Ομάδα που αυτοποκαλείται “Αναρχική Ομάδα Περάματος” ανάρτησε πανό (βλέπε κάτω) και διατυμπανίζει πως:  “Να πούμε στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη οτι ο καθένας όπως στρώνει, κοιμάται. Οι κρανοφόροι της ελληνικής αστυνομίας με ή χωρίς μηχανές να συντριφτούν μαζί με τον παλιό κόσμο του ολοκληρωτισμού και της δυστοπίας”

Την ίδια στιγμή αναρχικοί κάνουν “περιπολίες” σε γειτονιές και διενεργούν μέχρι και ελέγχους ταυτοτήτων! Αντί η Αστυνομία να επιληφθεί του θέματος “τσαμπουκαλεύεται” ανοήτως με απλούς πολίτες.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία μπαίνει στα Πανεπιστήμια. Την ίδια στιγμή η Αστυνομία ξυλοκοπάει διαδηλωτές (ξανά!!)... Χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβουν οι ιθύνοντες πως έχουν στρώσει χαλί για “αντάρτικο πόλεων”; Ή νομίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης και η κουστωδία του πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα χειρότερα;

Προσφάτως ο ΓΓ. των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ, παραδέχτηκε: "Το κλίμα είναι βαρύ, μην έχουμε νεκρό αστυνομικό. Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε από τέτοια άτομα, επαγγελματίες είμαστε. Κάποιοι θέλουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αστυνομικού νομίζοντας ότι κάνουν επανάσταση, φαίνεται και στην επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής".

Τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, λοιπόν, είναι απλώς βούτυρο στο ψωμί όσων έχουν τέτοιο σκοπό...

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...