Κοινωνία

Αρνητικά τα rapid test για κορονοϊό στις σεισμόπληκτες περιοχές

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι rapid test πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις σεισμόπληκτες περιοχές της Π.Ε Λάρισας, στα πλαίσια του σχεδιασμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας έγιναν σήμερα 188 rapid test στο Δαμάσι Τυρνάβου, αλλά και σε Μεσοχώρι, Μαγούλα Δομένικο, Πραιτώρι, Βλαχογιάννη Ελασσόνας και όλα ήταν αρνητικά.

Σημειώνεται, πως αύριο είναι προγραμματισμένη νέα μαζική δειγματοληψία από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε Τύρναβο, Δαμάσι Τυρνάβου, Αμούρι και Μεσοχώρι Ελασσόνας, αλλά και σε Μάνδρα Αμυγδαλέα και Κουτσόχερο Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...