Μετρό στο Σύνταγμα
Κοινωνία

Κλειστός ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα

Με εντολή της αστυνομίας έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, λόγω προγραμματισμένης συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι συρμοί του Μετρό περνούν από τον σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση, ενώ παραμένει άγνωστο για πόση ώρα θα παραμείνει κλειστός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημειώνεται πως η σημερινή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί υπέρ του καταδικασθέντα Δημήτρη Κουφοντίνα, η υγεία του οποίου είναι σε άμεσο κίνδυνο.

Ο καταδικασμένος για την 17 Νοέμβρη συνεχίζει την απεργία πείνας και δίψας, με αίτημα τη μεταγωγή στον Κορυδαλλό, και χθες η υγεία του παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, καθώς υπέστη νεφρική ανεπάρκεια και οι γιατροί προχώρησαν σε ανάνηψή του, σε συμφωνία με την εισαγγελική εντολή προς αυτή την κατεύθυνση. 

Το αίτημα που κατέθεσε η υπερασπιστική γραμμή του Δημήτρη Κουφοντίνα για διακοπή ή αναβολή της έκτισης ποινής του, δεν εγκρίθηκε.

Η κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ενημέρωσε σήμερα για την υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα, τονίζοντας πως είναι σε κίνδυνο εδώ και ημέρες.

«Είναι σοβαρή η κατάστασή της υγείας του εδώ και μέρες. Από τη στιγμή που ξεκίνησε απεργία πείνας και δίψας η ζωή του είναι σε κίνδυνο. Αλλά οι γιατροί είναι από πάνω του. Φροντίζουν να μη φτάσουμε σε άλλες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση χθες αποδέχθηκε τον ορό και ελπίζουμε να συνεχίσει να αποδέχεται τις οποίες ιατρικές πράξεις χωρίς να χρειαστεί η παρέμβαση των γιατρών, χωρίς τη θέλησή του».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...