Κοινωνία

Η αθλήτρια Ειρήνη Δανιήλ καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Η σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή που δέχτηκε όταν ήταν 21 ετών, καταγγέλλει η πρωταθλήτρια στίβου, Ειρήνη Δανιήλ, σημειώνοντας πως το άτομο αυτό συνεχίζει να προπονεί παιδιά ακόμα και σήμερα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, είπε πως ο προπονητής της την πρώτη φορά που είχαν συναντηθεί της είχε ζητήσει να βγάλει τα ρούχα της για να δει το σώμα της.

Τα έβγαλα, μου είπε «από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ…» μου είπε “θα σε…” και μίλησε χυδαία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Την επόμενη μέρα μου είπε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν», ανέφερε.

«Είχα ακούσει ότι είναι γυναικάς. Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα ότι αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί» συμπλήρωσε η πρωταθλήτρια.

Και συμπλήρωσε ότι «και μόνο το ότι θα με βλέπει και θα νιώσει άσχημα, είναι μια τιμωρία».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...