Κοινωνία

Ναύπακτος: Έρευνα για την ακύρωση εμβολιασμών

Ένας 28χρονος γυμναστής από την Κίνα έχει γίνει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες ανθρώπους στο διαδίκτυο, με το χαμόγελο, την προσωπικότητα και τη στάση του προς τη ζωή.

Ο γυμναστής από την επαρχία Χουνάν, που συνήθως κάνει περισσότερες από δύο ώρες προπόνησης κάθε μέρα, έχασε τα πόδια του σε ένα ατύχημα όταν ήταν μόλις πέντε ετών, όμως αυτό το γεγονός ποτέ δεν τον έκανε να το βάλει κάτω και να μην απολαμβάνει τη ζωή και τον αθλητισμό.
Σε καταγγελία περί αναβολής των εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων προχώρησε νωρίτερα, σήμερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κέντρο Υγείας.

Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη, αλλά σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, «το ψυγείο που συντηρούνται τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία».

Το σωματείο ζητά από τη διεύθυνση του Κέντρου Υγείας να δώσει εξηγήσεις και να διευκρινίσει έαν υπήρξε καταστροφή των εμβολίων.

Κανονικά αύριο οι εμβολιασμοί στη Ναύπακτο

 


Κανονικά αναμένεται να διεξαχθούν αύριο, Τρίτη, οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στη Ναύπακτο, όπως επισημαίνει στο Sputnik η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, Βασιλική Μουσγά.

«Για τη σημερινή ημέρα, επιβεβαιώνω την ακύρωση των εμβολιασμών. Το ζήτημα είναι υπό διερεύνηση. Λίαν συντόμως πιστεύω ότι θα μπορέσω να πω περισσότερα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Το πιο σημαντικό είναι ότι πραγματοποιούμε επαναπρογραμματισμό των ακυρωθέντων ραντεβού. Αύριο οι εμβολιασμοί θα γίνουν κανονικά και θα συνεχιστούν. Για οτιδήποτε άλλο, είναι πολύ νωρίς ακόμα» επισημαίνει χαρακτηριστικά η κα Μουσγά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ