Κοινωνία

Συνεχίζονται οι επιθέσεις από υποστηρικτές του Κουφοντίνα

Με ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο ετοιμάζεται να «απαντήσει» η ΕΛ.ΑΣ. στην αναμενόμενη κλιμάκωση των επιθέσεων από υποστηρικτές του Κουφοντίνα, μετά και το σημερινό επεισόδιο στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, οι Αρχές αναμένουν αναβαθμισμένα χτυπήματα σε καίριους στόχους, με το χτύπημα στο Α.Τ. Καισαριανής να δείχνει πως υπάρχουν «κενά» και «τρωτά» σημεία στην αστυνόμευση. Όπως τονίζει, εξάλλου, η ρεπόρτερ, ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η άνεση με την οποία κατάφεραν κάποιοι να φτάσουν μέρα-μεσημέρι, να πετάξουν μολότοφ και να φύγουν ανενόχλητοι και μάλιστα στο συγκεκριμένο τμήμα, όπου έχουν σημειωθεί πολλές επιθέσεις από κουκουλοφόρους το τελευταίο διάστημα.

Για αυτούς τους λόγους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε έκτακτες συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, δόθηκαν οριστικές οδηγίες για το σχέδιο που θα πρέπει να ακολουθηθεί, προκειμένου να αποφευχθούν αντίστοιχες τέτοιες επιθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, ζητήθηκε να υπάρχουν:

-Περιπολίες γύρω από ευαίσθητους στόχους και δημόσια κτίρια (κυρίως Αστυνομικά Τμήματα και Δικαστήρια)
-Παρατηρητές σε σημεία κοντά σε Αστυνομικά Τμήματα, ώστε να εντοπίζουν δυνάμεις κουκουλοφόρων
-Ενεργοποίηση δικτύου πληροφοριοδοτών
-Αυξημένα μέτρα σε εμπορικούς δρόμους και ιδιαίτερα σε περιφερειακούς δήμους
-Συνεχόμενες πτήσεις drones στο κέντρο της Αθήνας, για να υπάρχει εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

https://youtu.be/se0DV4J-Tr4?t=5

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...