Κοινωνία

Σπύρος Δημητριάδης : Συνεργός σε φόνο δε θα γίνω κ. Μητσοτάκη!

Έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει στάση στην υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα απευθύνει ο πρώην σύζυγος της αδελφής του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, Κατερίνας, αλλά και πατέρα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη.

«Σήκωσα την σορό του Μπακογιάννη στους ώμους. Πόνεσα. Αλλά συνεργός σε φόνο κ. Μητσοτάκη δεν θα γίνω. Έστω και τώρα κάντε κάτι» αναφέρει ο Σπύρος Δημητριάδης.

https://www.facebook.com/spiros.dimitriadis.9/posts/10222833271412031

Παράλληλα σημειώνει:

«το θέμα του Κουφοντίνα το έχουν σχεδιάσει. Θα τον σκοτώσουν και αφενός θα μονοπωλήσει την ατζέντα για καιρό ώστε να μην ασχολούμαστε με τα χάλια τους και αφετέρου θα συσπειρώσουν το δεξιό ακροατήριό τους, την συντηρητική κοινωνία, τους Κυρ – Παντελήδες και όλα τα ψοφοειδή ανθρωπάκια.

Υπολογίστε και τις αντιδράσεις, τις διαδηλώσεις, τους ρουφιάνους των ΜΑΤ που θα αμοληθούν να καίνε και θα εμφανιστούν σαν προστάτες του νόμου και της τάξης.

Μακάρι να βγω ψεύτης!» καταλήγει ο Σπύρος Δημητριάδης.

https://www.facebook.com/spiros.dimitriadis.9/posts/10222837377594683

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...