Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δηλώσεις του Έκτορα Κουφοντίνα για την απεργία πείνας του πατέρα του

Ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook δημοσίευσε ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας. 

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν ζητάει να διαλέξει φυλακή. Ζητάει να εφαρμοστεί ο νόμος (της ίδιας της ΝΔ μάλιστα), που ο νόμος αυτός ορίζει ότι πρέπει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό».

Όπως σημειώνει, ο Δημήτρης Κουφοντίνας «ζητάει τη φυλακή που όρισε ο νόμος γι' αυτόν. Ακόμη και αν το ζήταγε όμως, αυτό θα ήταν τόσο τρομερό; Κι επειδή έχει δίκιο να το ζητάει, προκειμένου να μην ικανοποιηθεί θα πρέπει να πεθάνει;».

«Αυτοί που παριστάνουν ότι καταδικάζουν τη βία και που λένε ότι νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή, πιστεύουν ότι κάποιος είναι προτιμότερο να πεθάνει παρά να ζητήσει να πάει σε άλλη φυλακή; Τόσο μεγάλη αξία δίνουν στη ζωή τελικά; Τελικά ''η ζωή είναι το ύψιστο αγαθό, εκτός αν κάποιος ζητά μια απλή μεταγωγή οπότε τότε πρέπει να πεθάνει''; Που δεν ζητάει καν αυτό. Ζητάει να εφαρμοστεί ο νόμος» επισημαίνει ακόμη.

https://www.facebook.com/official.koufontinas/posts/193549845878190

Το Μέγαρο Μαξίμου σε ανακοίνωσή του, χθες το βράδυ, έπειτα από τοτποθέτηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι «με σεβασμό στο κράτος δικαίου και στις ανθρωπιστικές αξίες, παρέχεται στον κατάδικο κάθε δυνατή ιατρική φροντίδα. Προνομιακή μεταχείριση, όμως και παραβίαση της έννομης τάξης δεν είναι δυνατόν να ζητείται και μάλιστα από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Ο Αλέξης Tσίπρας, σε ανάρτησή του στο Facebook, κάλεσε την κυβέρνηση να αλλάξει τη στάση της «έστω και την ύστατη ώρα», επικαλούμενος τους γιατρούς ότι η ζωή του Κουφοντίνα «κρέμεται από μια κλωστή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...